Wat als je precies wist wat je moet doen om haaruitval tegen te gaan en weer vol haar te groeien?

Klinkt dit je bekend in de oren?

 • Zie jij hele plukken haar verdwijnen door het doucheputje elke keer dat je doucht?
 • Begint je ooit zo volle bos haar steeds dunner en dunner te worden?
 • Heb je opeens last van kale ronde plekken, en weet je niet waardoor het komt?
 • Wil je graag lang, vol en gezond haar groeien, maar heb je constant last van droog haar en gespleten punten?

Je probeert product na product uit, maar zonder resultaat:

Je blijft alleen maar meer haar verliezen

Moedeloos word je ervan.

En wat nog erger is: je ziet allemaal influencers voller en langer haar groeien dankzij middeltjes die voor iedereen lijken te werken, behalve voor jou.

Ebook haaruitval bij vrouwen - profielfoto

Maar wat als je wist welke producten, medicijnen en voeding wél voor jou werken?

Introducing

Haaruitval bij Vrouwen

Leer verschillende soorten haaruitval herkennen en ontdek middelen die volgens wetenschappers écht werken om voller haar te groeien

Ebook haaruitval bij vrouwen

Op het internet vind je talloze haargroeimiddelen, zoals supplementen, oliën en shampoos.

En hoewel die heel goed kunnen werken, is de kans veel groter dat ze niet alleen niet werken om voller haar te groeien, maar ook dat je haaruitval nog erger wordt.

Want: we gaan veel te vaak af op wat voor anderen werkt. Dat terwijl we ons zouden moeten afvragen: ‘Waarom werkt het zo goed voor hen?

Misschien werkt het slikken van haarvitamines voor die ene vrouw zo goed, omdat ze toevallig een vitamine D-tekort had. Maar als jouw haaruitval komt door een probleem met je stofwisseling gaat dat jou niet helpen.

In ‘Haaruitval bij Vrouwen’ help ik je daarom aan de hand van duidelijke foto’s en handige overzichten bepalen welk soort haaruitval JIJ hebt, wat de (mogelijke) oorzaak ervan is en vertel ik je welke haarproducten, medicijnen en voeding in jouw geval het beste werken.

Zodat je niet langer geld en tijd verspilt aan middelen die prima voor een ander werken, maar niet voor jou. En je weer grip krijgt op je haargroei.

 

 

Ik weet hoe het is om haar te verliezen

Ik weet uit eigen ervaring hoe angstaanjagend het is als je plukken haar tegelijk verliest. Of wanneer je steeds meer van je hoofdhuid begint te zien. Je kunt je verschrikkelijk onzeker voelen.

Als klein meisje droomde ik al van lang haar en in 2012 besloot ik ervoor te gaan. Maar mijn haar was erg fijn en brak snel, dus ik wist dat ik dan wel beter voor mijn haar moest gaan zorgen. Ik vermeed dingen die mijn haar beschadigden zoveel mogelijk en ging producten afgestemd op mijn haartype gebruiken. En zowaar: het werkte! Mijn haar komt nu tot aan mijn heupen. MAAR…

…het groeide wel langer, alleen niet voller. Ik kreeg door de jaren heen juist steeds meer te maken met haaruitval, terwijl ik heel goed voor mijn haar zorgde. Er zaten geregeld flinke plukken haren in mijn borstel en mijn vlechten werden steeds dunner.

Ik legde de schuld bij mijn gezondheid: ik heb onder meer een slechte doorbloeding. En dat heeft een enorm effect op je haargroei. En ook mijn genen verweet ik: ik heb nou eenmaal fijn breekbaar haar, daar is niets aan te doen.

Maar toen ik in wetenschappelijke onderzoeken dook, kwam ik tot de ontdekking dat je zelf veel meer invloed hebt op je haargroei dan ik dacht: niet alleen met haarproducten, maar ook met voeding, beweging en ontspanning.

Ik heb nu dus eindelijk een volledige haarroutine gevonden die zowel van buitenaf als binnenuit werkt om haaruitval tegen te gaan en mijn haar niet alleen langer, maar ook voller te groeien.

En ik wil jou laten zien hoe jij hetzelfde kunt doen.

Voor maar €19,99!

In dit eBook leer je:

 • Of je te veel haar verliest – Je leert hoeveel haar je normaal gesproken hoort te verliezen en bepaalt aan de hand van handige foto’s hoeveel haren jij op een dag kwijtraakt.
 • Hoe haar precies groeit – Je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij haargroei, zodat je beter begrijpt waar het mis gaat.
 • Welke vorm van haaruitval je hebt – Je ontdekt met behulp van foto’s of jij last hebt van diffuus, pleksgewijs of van frontaal haarverlies of dat je haar uitvalt volgens het mannelijk of vrouwelijk patroon.
 • Welke soort haaruitval je hebt – Je komt meer te weten over de verschillende soorten haaruitval, zoals telogen effluvium, alopecia androgenetica en alopecia areata, en leert zowel hun Nederlandse als medische naam kennen.
 • Wat de oorzaak kan zijn van je haaruitval – Je komt te weten over 21 oorzaken van haaruitval, waarom ze ervoor zorgen dat je haar uitvalt en aan welke klachten je ze herkent.
 • Welke behandeling je het beste kunt kiezen – Je ontdekt of het mogelijk is je haar terug te groeien en welke natuurlijke en niet-natuurlijke middelen het beste werken bij welk soort haaruitval.
 • Hoe je beter voor je haar zorgt – Je leert welke dingen je het beste kunt doen of vermijden om ervoor te zorgen dat je haar zo min mogelijk afbreekt.
 • Hoe je je levensstijl het beste kunt aanpassen – Je ontdekt hoe je voeding, beweging en ontspanning in kan zetten om gezonder en voller haar te groeien.

En nog veel meer!

Ebook haaruitval bij vrouwen

Wie ben ik om dit jou te leren?

Hallo daar! Mijn naam is Kayleigh Schouten. Ik leer vrouwen hoe ze het beste voor hun haar kunnen zorgen, zodat ze langer en voller haar kunnen groeien.

En tot kort geleden was ik net zoals jij.

Ik dacht dat ik vanzelf voller en langer haar zou krijgen, als ik het juiste product maar zou vinden. 

Maar tijdens de opleiding schoonheidsverzorging leerde ik dat je eerst een stap terug moet doen: je moet kijken naar wat je hoofdhuid en je haar nodig heeft, voordat je aan de slag gaat met producten.

Door te kijken naar de problemen die ik had, oorzaken ervan weg te nemen en op basis daarvan producten te kiezen ontdekte ik wat voor mij werkt en niet. Met resultaat: mijn haar komt nu tot mijn heupen.

Toch lukte het me eerst niet om te voorkomen dat mijn haar dunner werd. Ik maakte namelijk één grote fout: ik focuste alleen op de buitenkant, want ik dacht dat ik van binnenuit weinig kon doen.

Totdat ik in wetenschappelijke onderzoeken over haaruitval dook en ik ontdekte dat je veel meer invloed hebt op hoe je haar van binnenuit groeit dan ik dacht.

Nu snap ik beter waarom mijn haar uitvalt en afbreekt, welke rol ik daar zelf in speel en wat ik zowel van binnenuit als buitenaf kan doen om sterker en voller haar te groeien.

En nu is het jouw beurt!

Voor maar €19,99!

“Ik merk al een opmerkelijk verschil

“Voor iedereen die kampt met dit veel voorkomende probleem is dit een grote aanrader. Zit enorm veel research in. 

Tijdens het lezen van dit ebook krijg je een duidelijk beeld wat de achterliggende oorzaak is van je haaruitval en wat je allemaal kunt doen om dit te bestrijden. 

Dat weet ik… want ik mocht het al lezen. 😉 Merk al een opmerkelijk verschil. Wie mij een beetje kent weet dat ik altijd vreselijk in de rui ben. No more, dat zegt wat. En ik gebruik nog maar een paar tips, uit het boek, kun je nagaan.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Dionne

“Dit boek zou in iedere kapsalon moeten liggen”

Ik was heel aangenaam verrast, vind het een professioneel en prettig geschreven boek. De informatie is heel duidelijk. Ook de opbouw is zo goed per onderdeel telkens hetzelfde en heel goed te volgen. Kortom geweldig!

De 3 belangrijkste dingen die ik heb geleerd? Dat er heel veel soorten en oorzaken zijn voor haaruitval. Dat er wel een aantal producten zijn die zouden kunnen helpen. En dat ik niet de enige ben die hiermee zit.

Dankjewel voor het e-book, ik ben er heel blij mee en heb iig een aantal producten gevonden die mij wellicht kunnen helpen en ook de tip om meer te bewegen. Het is een top boek. Ik heb telkens gedacht: dit boek zou in iedere kapsalon moeten liggen

⭐⭐⭐⭐⭐ – Alice

“Ik heb écht veel nieuwe dingen geleerd

Stijl, lettertype, vormgeving, etc., alles vond ik netjes, ook de duidelijke plaatjes. Ik heb echt veel nieuwe dingen geleerd. Bijvoorbeeld dat ik door stress verspreide haaruitval heb, maar ook door tekort aan vitamine d en dat ik vette roos heb, waardoor ik veel jeuk heb en waardoor er eczeem ontstaat. Ook gebruikte ik veel soorten oliën, na het lezen van het ebook ga ik bewuster producten gebruiken en niet zomaar allerlei producten gebruiken.

Bij mij in de familie zijn ook mensen die pleksgewijze haaruitval hebben. En bij de mannen in ons familie veel frontaal. Heel fijn dat er ook staat welke behandelingen aan te raden zijn. Goede afsluiting.

⭐⭐⭐⭐⭐ – Dilek

“Fijn dat ook voeding aan de orde kwam en de ‘alternatieve’ mogelijkheden

“Duidelijke uitleg over de verschillende vormen van haaruitval en wat je er tegen kunt doen. Fijn dat ook voeding aan de orde kwam en de ‘alternatieve’ mogelijkheden.

Ik heb door het ebook ontdekt dat er verschillende vormen zijn en dat er misschien iets bereikt kan worden met voeding, dus van binnenuit.

De 3 belangrijkste dingen die ik geleerd heb na het lezen van het ebook? Dat voeding een belangrijke factor is, dat uitval van 50-100 haren per dag normaal is, dat ik natuurlijke shampoo en conditioner ga gebruiken.

⭐⭐⭐⭐ – Karen

“Fijn lezen en leren

Heel fijn om eens veel informatie bij elkaar te hebben over een onderwerp waar niet super veel over gesproken wordt. Het ebook belicht het onderwerp van verschillende kanten op een begrijpelijke manier en dat is fijn lezen en leren!

De informatie was goed te begrijpen en als er onbekende termen gebruikt waren dan legde je dit ook uit.

3 belangrijke dingen die ik geleerd heb zijn:
1. Door de foto’s van hoeveelheid haaruitval heb ik geleerd dat ik inderdaad wel te veel haaruitval heb op 1 dag.
2. Volgens mij valt mijn haar ook verspreid uit en de logische oorzaak hiervan is stress
3. Veel bewegen is goed voor de haargroei

Ik hoopte door het ebook vooral meer kennis over haaruitval op te doen. Het heeft me zeker meer inzichten gegeven, nu moet ik er alleen nog iets mee doen. 

⭐⭐⭐⭐ – Li

Veelgestelde vragen

Ontvang ik het ebook als PDF?

Ja, je ontvangt het ebook plus alle bonussen als pdf-bestand. Omdat je meerdere pdf-bestanden krijgt zitten ze gebundeld in een zip-bestand. Dat kun je veilig openen met een gratis programma zoals WinRar of WinZip, dat vaak al op je computer geïnstalleerd staat.

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Je kunt betalen via Paypal, iDeal en GiroPay. 

 

Hoe lang heb ik toegang tot het ebook?

Hoe klinkt voor eeuwig? Als je dit ebook koopt heb je er onbeperkt toegang toe. En komt er binnen een jaar een nieuwe versie uit? Dan krijg jij die ook gewoon. 

Voor wie is dit ebook?

Dit ebook is bedoeld voor vrouwen die worstelen met haaruitval en zich afvragen of en wat ze er het beste tegen kunnen doen.

In het boek leer je wanneer je te veel haar verliest, je leert meer over de soorten haaruitval, hoe je ze herkent en wat ze veroorzaakt. Daarnaast ontdek je welke middelen je bij welke soort haaruitval het beste kunt inzetten. 

Groeit mijn haar terug als ik de middelen in het ebook probeer?

Misschien. Haaruitval is helaas niet altijd te stoppen of om te keren. De kans bestaat dus dat je haar niet terug groeit. Dit ebook is daar eerlijk over: per soort haaruitval staat beschreven wat mogelijk is en welke middelen je daarvoor het beste in kunt zetten.

Maakt dit ebook een bezoek aan een arts overbodig?

Bij haaruitval is het altijd aan te raden om hulp in te schakelen van een arts. Alleen hij of zij kan een diagnose stellen, de precieze oorzaak vaststellen en bepaalde middelen voorschrijven.

Dit ebook moet je vooral zien als hulpmiddel om meer kennis op te doen over haaruitval en mogelijke behandelingen. 

Hoeveel pagina's bevat het ebook?

Het eBook bestaat uit 116 pagina’s. Die bevatten niet alleen tekst, maar ook duidelijke afbeeldingen van haaruitval en handige overzichten. 

Wat als ik het ebook vind tegenvallen?

Omdat het eBook een digitaal product betreft kan ik je helaas je geld niet teruggeven. Máár als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar info@hebjehaarweer.nl. Ik help graag.

Onthoud wel: het kan 3 tot 6 maanden duren voordat je weet of een middel werkt of niet. Geef dus niet te snel op.

 

Maar wacht, er is nóg meer!

Haaruitval begrippenlijst

BONUS 1: Haaruitval Begrippenlijst

Ik leg moeilijke termen in mijn boek zo goed mogelijk uit, maar soms is het toch fijn als je de uitleg nog even terug kunt zoeken. 

Houd deze handige begrippenlijst erbij tijdens het lezen, zodat je niet hoeft terug te bladeren. 

 

 

Haaruitval Soorten overzicht

BONUS 2: Overzicht van soorten haaruitval

Voor als je in een oogopslag wilt weten welke kenmerken en oorzaken ook alweer bij welke soort haaruitval horen is er dit snelle overzicht. 

 

 

Stel je voor:

Je raakt niet meer elke keer in paniek als je haar verliest, omdat je weet waar je op moet letten en wanneer je je écht zorgen moet maken. En als blijkt dat je te veel haar verliest, weet jij precies wat voor soort haaruitval het is en weet je bij welke oorzaken je het moet zoeken.

Je verspilt geen geld en tijd meer aan middeltjes die helemaal niet werken, en je weet wat wél werkt. Je weet daarnaast hoe je je haar moet verzorgen, wat je moet eten en wat je kunt doen tegen stress, om het beste uit je haargroei te halen.

Je hebt antwoord op de vraag of je je haaruitval kunt stoppen en of je jouw verloren haar weer terug kan groeien. En je weet wat je opties zijn als de haaruitval die je hebt permanent is.

Klinkt dat goed?

Voor maar €19,99!

Copyright © 2021 – Terug naar de homepage