Wordt jouw haar steeds dunner?

Haaruitval bij Vrouwen - pijnpunten

Vertel me eens, herken jij je hierin?

 • Je haarborstel zit elke dag vol haren. En je ziet steeds meer van je hoofdhuid.
 • Je bent al naar de huisarts geweest, maar die lijkt je niet erg serieus te nemen.
 • Er zijn zoveel middelen, je ziet door de bomen het bos niet meer.
 • Je snapt maar niet waardoor je haaruitval komt.

Wat je ook probeert, je verliest alleen maar meer haar.

En wat nog erger is: je ziet op het internet allemaal tips voorbij komen die geweldig werken. Die talloze vrouwen weer mooi vol haar geven. Die helpen bij iedereen, behalve bij jou. Moedeloos wordt je ervan. 

Maar wat als jij precies wist welke middelen je moet gebruiken om jouw haaruitval tegen te gaan?

Ontdek hoe

eBook Haaruitval bij Vrouwen

Haaruitval bij vrouwen - Achterhaal de oorzaak van je haaruitval en groei weer voller haar met middelen die volgens wetenschappers echt werken - Preview

Het internet staat vol tips tegen haaruitval. Maar als je precies doet wat voor een ander werkt, is de kans groot dat je alleen maar meer haar verliest.

Haaruitval bij de een is namelijk niet hetzelfde als bij een ander: er zijn tientallen mogelijke oorzaken. En elke oorzaak moet je op een andere manier aanpakken. 

Zo kun je bijvoorbeeld biotine slikken, maar als jij haar verliest vanwege een vitamine D-tekort helpt dat niet. En als jij last hebt van erfelijke kaalheid, dan moet je middelen kiezen die je hormonen aanpakken.  

In dit eBook help ik je aan de hand van foto’s en handige overzichten bepalen wat voor soort haaruitval je hebt, wat de oorzaak ervan is en welke middelen je daarvoor het beste in kunt zetten volgens artsen en wetenschappers. 

Je kunt deze informatie natuurlijk ook verspreid op internet vinden. Maar in de tijd die dat je kost, verlies je alleen maar meer haar. Wacht niet te lang en ga je haaruitval vandaag nog tegen met behulp van dit boek.

Haarverzorging tips voor een snellere en vollere haargroei

Ik weet hoe het is om volop haar te verliezen

Ik ben pas dertig, maar verloor al meerdere malen in mijn leven veel haar. Door onder meer een ijzertekort, maar ook door chronische problemen met mijn doorbloeding. Gelukkig vond ik telkens wel de oorzaak, waardoor ik mijn haaruitval gericht tegen kon gaan.  Maar ik vergeet nooit hoe onzeker het me liet voelen: ik dacht dat iedereen het zag. 

Totdat ik mijn blog begon, had ik er nooit zo bij stilgestaan hoeveel vrouwen last van haaruitval hadden. Ik dacht dat ik één van de weinige was, dat het vooral een mannending was. Maar elke week ontvang ik meerdere berichten van vrouwen die worstelen met dunner wordend haar.

Ik besloot op onderzoek uit te gaan en kwam tot de ontdekking dat maar liefst 1 op de 10 vrouwen worstelt met haaruitval. En van vrouwen boven de 50 heeft maar liefst 40 procent met dunner wordend haar te maken.

Op het internet kom je gelukkig wel veel tips tegen. Maar weinig daarvan is écht bewezen. Ik dook daarom in meer dan 100 wetenschappelijke onderzoeken en zette de informatie om in begrijpelijke taal. Dit zodat je je tijd niet meer hoeft te verspillen aan middeltjes die niet werken, maar je op een wetenschappelijk bewezen manier je haaruitval tegen kunt gaan. 

In dit eBook leer je

Ontdek of je haaruitval hebt

 • Hoe groeit haar?
 • Hoeveel haaruitval is normaal?
 • Wanneer moet je je zorgen maken?
 • Wanneer groeit je haar terug?

Bepaal wat voor haaruitval je hebt

 • Hoe ziet haaruitval eruit?
 • Wat betekent het als je haar in een bepaald patroon uitvalt?
 • Welke soorten haaruitval zijn er?

Achterhaal de oorzaak

 • Wat zijn 21 oorzaken van haaruitval?
 • Aan welke kenmerken kun je een oorzaak herkennen?
 • Welke middelen helpen tegen welke oorzaak?

Vind de juiste middelen

 • Wat zijn 20 wetenschappelijk bewezen middelen?
 • Welke voeding helpt bij haaruitval?
 • Hoe kun je je levensstijl aanpassen voor de beste haargroei?
 • Hoe verzorg je je haar het beste?

Waarom zou je advies van mij aannemen?

Hi, mijn naam is Kayleigh. Veel mensen denken dat ik kapper ben. Dat ben ik niet. Ik ben schoonheidsspecialiste. Of in ieder geval: dat was ik, totdat ik de deuren van mijn salon sloot en in 2016 marketingcommunicatie ging studeren. 

Ik ben in de tussentijd deze blog begonnen. Ik was toen net een paar jaar onderweg met het lang laten groeien van mijn haar. Ik wilde graag mijn tips en ervaringen delen en andere vrouwen helpen bij hun haarproblemen. Nu 5 jaar later komt mijn haar tot mijn heupen en geef ik maandelijks duizenden vrouwen haarverzorging tips.

Een van de problemen die ik veel voorbij zie komen is haaruitval. Ik besloot daarom in wetenschappelijke onderzoeken te duiken op zoek naar oplossingen die echt werken. Zodat ik vrouwen zoals jij en ik kan helpen voller haar te groeien.

Maar ga niet alleen af op wat ik zeg

“Ik merk al een opmerkelijk verschil”

“Voor iedereen die kampt met dit veel voorkomende probleem is dit een grote aanrader. Zit enorm veel research in. 

Tijdens het lezen van dit ebook krijg je een duidelijk beeld wat de achterliggende oorzaak is van je haaruitval en wat je allemaal kunt doen om dit te bestrijden. 

Ik merk zelf al een opmerkelijk verschil. Wie mij een beetje kent weet dat ik altijd vreselijk in de rui ben. No more, dat zegt wat. En ik gebruik nog maar een paar tips, uit het boek, kun je nagaan.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Dionne

“Dit boek zou in iedere kapsalon moeten liggen”

“Ik was heel aangenaam verrast, vind het een professioneel en prettig geschreven boek. De informatie is heel duidelijk. Ook de opbouw is zo goed per onderdeel telkens hetzelfde en heel goed te volgen. Kortom geweldig!

De 3 belangrijkste dingen die ik heb geleerd? Dat er heel veel soorten en oorzaken zijn voor haaruitval. Dat er wel een aantal producten zijn die zouden kunnen helpen. En dat ik niet de enige ben die hiermee zit.

Dankjewel voor het e-book, ik ben er heel blij mee en heb iig een aantal producten gevonden die mij wellicht kunnen helpen en ook de tip om meer te bewegen. Het is een top boek. Ik heb telkens gedacht: dit boek zou in iedere kapsalon moeten liggen”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Alice

“Ik heb écht veel nieuwe dingen geleerd”

Ik heb echt veel nieuwe dingen geleerd, mede door de duidelijke plaatjes. Bijvoorbeeld dat ik door stress verspreide haaruitval heb, maar ook door tekort aan vitamine d en dat ik vette roos heb, waardoor ik veel jeuk heb en waardoor er eczeem ontstaat. Ook gebruikte ik veel soorten oliën, na het lezen van het ebook ga ik bewuster producten gebruiken en niet zomaar allerlei producten gebruiken.

Bij mij in de familie zijn ook mensen die pleksgewijze haaruitval hebben. En bij de mannen in ons familie veel frontaal. Heel fijn dat er ook staat welke behandelingen aan te raden zijn.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Dilek

“Fijn dat ook voeding aan de orde kwam en de ‘alternatieve’ mogelijkheden”

“Duidelijke uitleg over de verschillende vormen van haaruitval en wat je er tegen kunt doen. Fijn dat ook voeding aan de orde kwam en de ‘alternatieve’ mogelijkheden.

Ik heb door het ebook ontdekt dat er verschillende vormen zijn en dat er misschien iets bereikt kan worden met voeding, dus van binnenuit.

De 3 belangrijkste dingen die ik geleerd heb na het lezen van het ebook? Dat voeding een belangrijke factor is, dat uitval van 50-100 haren per dag normaal is, dat ik natuurlijke shampoo en conditioner ga gebruiken.”

⭐⭐⭐⭐ – Karen

“Fijn lezen en leren”

“Heel fijn om eens veel informatie bij elkaar te hebben over een onderwerp waar niet super veel over gesproken wordt. Het ebook belicht het onderwerp van verschillende kanten op een begrijpelijke manier en dat is fijn lezen en leren!

De informatie was goed te begrijpen en als er onbekende termen gebruikt waren dan legde je dit ook uit.

3 belangrijke dingen die ik geleerd heb zijn:

 1. Door de foto’s van hoeveelheid haaruitval heb ik geleerd dat ik inderdaad wel te veel haaruitval heb op 1 dag.
 2. Volgens mij valt mijn haar ook verspreid uit en de logische oorzaak hiervan is stress
 3. Veel bewegen is goed voor de haargroei

Ik hoopte door het ebook vooral meer kennis over haaruitval op te doen. Het heeft me zeker meer inzichten gegeven, nu moet ik er alleen nog iets mee doen. “

⭐⭐⭐⭐ – Li

Echte resultaten

Voor en na het gebruik van Minoxidil 5%
(Resultaat bij Alopecia Androgenetica na 8 weken Minoxidil 5%)
Haaruitval succesvol tegengaan? Ontdek middelen dievolgens wetenschappers echt werken in dit ebook.
(Resultaat bij Telogen Efflevium na het slikken van Viviscal)

Veelgestelde vragen

Ja, je ontvangt het eBook als pdf-bestand. 

Met een speciaal programmaatje, zoals Adobe Acrobat Reader DC. Die is gratis. Je kunt hem hier downloaden:

Op dit moment is Haaruitval bij Vrouwen alleen verkrijgbaar als eBook. Er wordt gekeken naar de mogelijkheid om het in de toekomst ook als gedrukt boek te verkopen. 

Je kunt betalen via iDeal of met je creditcard.

Het boek is met name gericht op vrouwen. Het behandelt vormen en oorzaken van haaruitval die bij vrouwen voorkomen. Een deel daarvan komt echter ook bij mannen voor.

Misschien. Haaruitval is helaas niet altijd te stoppen of om te keren. De kans bestaat dus dat je haar niet terug groeit. Dit ebook is daar eerlijk over: per soort haaruitval staat beschreven wat mogelijk is en welke middelen je daarvoor het beste in kunt zetten.

Dat hangt ervan af welke soort haaruitval je hebt en wat daar de oorzaak van is. In het ebook geef ik daarom per oorzaak aan wanneer je nieuwe haargroei moet gaan zien. 

Bij de meeste oorzaken zie je binnen 3 tot 6 maanden verschil als je de tips toepast. 

Als je aan haaruitval met littekens lijdt is de kans helaas aanwezig dat je haar helemaal niet teruggroeit.

Bij haaruitval is het altijd aan te raden om hulp in te schakelen van een arts. Alleen hij of zij kan een officiële diagnose stellen, de precieze oorzaak vaststellen en bepaalde middelen voorschrijven.

Dit ebook moet je dan ook zien als hulpmiddel om meer kennis op te doen over haaruitval en wat je ertegen kunt doen.

Het eBook bestaat uit 116 pagina’s. Die bevatten niet alleen tekst, maar ook duidelijke afbeeldingen van haaruitval en handige overzichten. 

Omdat het eBook een digitaal product betreft kan ik je helaas je geld niet teruggeven. Máár als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar info@hebjehaarweer.nl. Ik help graag.

Onthoud wel: het kan 3 tot 6 maanden duren voordat je weet of een middel werkt of niet. Geef dus niet te snel op.

Stel je eens voor:

Over 3 maanden zie je weer nieuwe haartjes verschijnen. Je begint langzaamaan steeds minder van je hoofdhuid te zien. En als je na 6 maanden in de spiegel kijkt zie je dat je haar aanzienlijk voller is geworden. Je gaat weer zelfverzekerd de deur uit. 

Klinkt dat goed? 

Het is voor de meeste vrouwen mogelijk. Maar ik zal eerlijk zijn: niet voor allemaal. Daarom vertel ik je in mijn boek ook eerlijk hoe groot de kans is dat je haar terug groeit en wat je kunt doen als je haaruitval écht onomkeerbaar is. Dan leef je niet langer in onzekerheid.

Ontdek vandaag nog wat jij kunt doen om jouw haaruitval tegen te gaan. 

Met slechts één klik…

Voor maar 14.99!