Beheerst haaruitval jouw leven?

Weet precies welke middelen jij moet kopen om je haaruitval succesvol aan te pakken

Vul het Haaruitval Werkboek vandaag nog in.

Haaruitval tegengaan werkboek - Na het invullen van deze 8 opdrachten weet jij precies hoe je je haaruitval aan moet pakken

Dit handige werkboek bevat 8 diepgaande, maar simpele opdrachten die je helpen je haaruitval aan te pakken en weer voller haar te groeien.

Aan de hand van handige checklists en duidelijke foto’s achterhaal je het soort haaruitval en de oorzaak ervan. Én je ontdekt welke middelen daar het beste tegen werken. Zo verspil je geen kostbare tijd en geld aan haargroeimiddelen die helemaal niet werken voor het soort haaruitval dat jij hebt. 

Dit werkboek bestaat uit 41 pagina’s en is volledig gebaseerd op informatie uit wetenschappelijke onderzoeken en handleidingen voor huisartsen. 

In dit werkboek vind je pagina's met:

8 opdrachten die een duidelijke plan van aanpak opleveren

  • Diepgaande, maar simpel uit te voeren opdrachten
  • Binnen één middag al in te vullen
  • Handige checklists die je alleen maar aan hoeft te vinken
  • Duidelijke foto’s van vrouwen met haaruitval om jezelf mee te vergelijken

Duidelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie

  • Bepaal welk soort haaruitval je hebt
  • Achterhaal de oorzaken van je haaruitval
  • Ontdek welke middelen je het beste kunt gebruiken tegen jouw soort haaruitval
  • Houd je voortgang bij, zodat je weet of het werkt

Een klein voorproefje:

Haaruitval tegengaan - Werkboek - Voorproefje

Ben je bang dat je haar steeds dunner wordt? En weet je niet goed waardoor het komt en zie je met al die haargroeiproducten de bomen door het bos niet meer? Geen zorgen: dat is waar dit werkboek van pas komt. Door het invullen van 8 diepgaande, maar simpel uit te voeren opdrachten weet jij vanavond nog wat voor soort haaruitval je hebt, wat daar de mogelijke oorzaken voor zijn en hoe je die het beste aanpakt, zodat jij weer vol en mooi haar kunt groeien. 

Klinkt dat goed? 

Veelgestelde vragen

Ja, je ontvangt het eBook als pdf-bestand. 

Met een speciaal programmaatje, zoals Adobe Acrobat Reader DC. Die is gratis. Je kunt hem hier downloaden:

Ja, dat kan. Je kunt de checklists aan- en uitvinken door op een vakje te klikken en je kunt in de notitievelden typen als je erop klikt. 

Je kunt betalen via iDeal of met je creditcard.

Het boek is met name gericht op vrouwen. Het behandelt vormen en oorzaken van haaruitval die bij vrouwen voorkomen. Een deel daarvan komt echter ook bij mannen voor.

Misschien. Haaruitval is helaas niet altijd te stoppen of om te keren. De kans bestaat dus dat je haar niet terug groeit. Het ligt grotendeels aan het soort haaruitval dat je hebt.

Dit werkboek bevat echter wel middelen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze effect hebben bij veel verschillende vormen van haaruitval.

Nee. Bij haaruitval is het altijd aan te raden om hulp in te schakelen van een arts. Alleen hij of zij kan een officiële diagnose stellen, de precieze oorzaak vaststellen en bepaalde middelen voorschrijven.

Dit ebook moet je dan ook zien als hulpmiddel om het beste plan van aanpak tegen haaruitval op te stellen en je voor te bereiden op een bezoek aan je huisarts of dermatoloog.

Omdat het eBook een digitaal product betreft kan ik je helaas je geld niet teruggeven. Máár als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar info@hebjehaarweer.nl. Ik help graag.

Onthoud wel: het kan 3 tot 6 maanden duren voordat je weet of een middel werkt of niet. Geef dus niet te snel op.