Omgekeerde Vlecht (Dutch Braid) Tutorial

Dutch BraidZijn jullie al lekker aan het vlechten geslagen na mijn vorige tutorial? Na de French Braid is het tijd voor de Dutch Braid. En met de Dutch Braid gooien we lekker alles op zijn kop, want we gaan als het ware andersom vlechten. Een Dutch Braid is namelijk gewoon een omgekeerde French Braid. Bijna dezelfde techniek als de French Braid, maar nét iets anders. Maak je geen zorgen als de French Braid je niet zo goed lukt, want ik hoor heel vaak dat een Dutch Braid dan wel heel goed gaat.

In de video laat ik net zoals de vorige keer eerst weer zien hoe je hem als losse vlecht maakt en daarna hoe je een Dutch Braid invlecht.

 

Moet er even bij zeggen dat ik nog een beetje zoekende ben naar de juiste plek in mijn appartementje voor het opnemen van video’s. En dit was niet de juiste plek achteraf, maar gelukkig kun je het vlechten wel gewoon goed zien. Volgende keer misschien toch maar weer terug naar de bank verhuizen zoals in de eerste tutorial.

 *

Ik vraag me af waarom deze vlecht de Dutch Braid heet in het Engels, wat maakt het zo Hollands? Is het wel Nederlands? De French Braid is ook niet Frans en wordt grappig genoeg in het Brits juist weer een English Plait genoemd.

Welke vlecht gaat jouw makkelijker af? De Dutch Braid of toch de French Braid van de vorige keer?

Liefs, Kayleigh

 


Over Kayleigh

  • Droomde als klein meisje al van lang haar
  • Gooide haar haarroutine compleet om en ging van kort beschadigd haar naar lang glanzend haar tot op haar heupen
  • Specialiseerde zich als schoonheidsspecialiste in natuurlijke haar- en huidverzorging
  • Helpt sinds 2015 vrouwen zoals jij en ik voller & langer haar te groeien

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.