Online Haaradvies voor Vrouwen

Goed haaradvies - Professioneel online haaradvies voor vrouwen

Je wilt graag persoonlijk haaradvies

Je hebt een vraag over je haar. Over haargroei, over haarproblemen of over haarproducten. Maar in Facebookgroepen krijg je allerlei verschillende antwoorden. Je kapper lijkt je alleen haarproducten te willen verkopen. En het is óók weer niet zo ernstig dat je ermee naar je huisarts gaat.

Stuur mij je vraag via de mail. Dan kijk ik of ik je verder kan helpen. Ik beantwoord via de mail alleen korte vragen. Wil jij liever uitgebreid haaradvies van mij? Ik adviseer ook via videoconsulten tegen een vergoeding. Mail mij voor de prijzen.

Wil je weten hoe andere vrouwen met lang haar voor hun haar zorgen? Stel je vraag dan in onze Lang Haar Community op Facebook. Daar vind je tips, steun en inspiratie van tientallen vrouwen met lang haar.

Je kunt bij mij of in de Community terecht voor vragen zoals…

✔️ Ik heb je blogpost gelezen, maar ik weet niet zo goed hoe ik je tips moet toepassen. Help?
✔️ Mijn kapster/vriendin/Facebookgroep heeft me tips gegeven, maar ik weet niet of die wel kloppen. Wat denk jij?
✔️ Ik heb een product gekocht, maar ik twijfel over de ingrediënten.
✔️ De shampoo die ik nu heb is erg duur, weet jij misschien een goedkoper alternatief?
✔️ Ik heb veel last van gespleten punten. Wat doe ik verkeerd?
✔️ Ik twijfel over mijn haartype. Kun je mij vertellen of mijn vermoeden klopt?

Maar niet met vragen zoals….

Ik heb al heel lang last van veel haaruitval. Waardoor komt dit?
Ik ben geen medisch professional. Ik kan geen diagnose stellen. De vrouwen in onze Facebook-groep ook niet. Met vragen rondom je gezondheid kun je dan ook het beste aankloppen bij je huisarts of dermatoloog. We kunnen je wel een duwtje in de goede richting geven.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn haar 5 cm in een maand groeit?
Ik kan geen wonderen verrichten. Ik kan je helpen je haar sneller te laten groeien, maar niet zó snel. Dat is simpelweg onmogelijk.

Ik wil mijn haar verven in X kleur. Hoe doe ik dat? Daar kan je kapper je bij helpen. Je kunt me wel vragen hoe je geverfd haar het beste kunt verzorgen en hoe je verfschade voorkomt. In onze community richten we ons op gezonde haarverzorging.

Liever zelf op zoek naar de beste haarverzorging tips?

Bezoek dan mijn blog. Daar vind je talloze tips voor een goede haarverzorging.

Tip: gebruik de zoekfunctie. En als je iets niet kunt vinden, stuur me dan vooral een mailtje. Dan verwijs ik je naar het juiste artikel. En als die er nog niet is, dan zet ik hem op mijn to-do lijstje.

Probeer het eens via de zoekfunctie