haarverzorging tips

Waar kun je leuke haaraccessoires vinden voor lang haar? (Mijn favoriete winkels)

Op zoek naar leuke haaraccessoires? Ga speuren bij deze offline en online winkeltjes!

Claires

Claires haaraccessoires winkels

www.claires.com

Een superleuk accessoirewinkeltje met een alternatief tintje. Je kunt hier terecht voor allerlei haaraccessoires: van haarelastiekjes en donuts tot fascinators en haarsieraden. Hoewel het een beetje alto oogt, kun je hier ook voor klassieke haaraccessoires goed terecht. En als je iets geks zoekt voor bijvoorbeeld Halloween, dan is dit the place to be.

Waar te vinden?
Je kunt de winkels van Claires vinden in heel veel winkelsteden in Nederland. Weten of er één bij jou in de buurt zit? Gebruik dan de store finder http://www.claires.com/store-locator/?lang=eu op de website van Claires. Geen Claires bij jou in de buurt, dan shop je gewoon online.

Bijou Brigitte

Haaraccessoires winkels - Bijou Brigitte

www.bijou-brigitte.com/

Ook bij deze sieraden-/accessoirewinkel kun je vaak leuke haarspulletjes vinden. Het assortiment is echter wel wat kleiner dan bij Claires, maar hier kun je vaak wat meer elegante en sierlijke haarsieraden vinden. Op zoek naar haarsieraden voor een bruiloft? Dan moet je zeker bij deze winkel een kijkje nemen.

Waar te vinden?
Ook de Bijou Brigitte is terug te vinden in heel veel Nederlandse winkelsteden én online.

LillaRose.biz (Flexi 8)

Haaraccessoires winkels - Lillarose Flexi

www.lillarose.biz

Als er een haaraccessoire is die je gewoonweg moet hebben, dan is het wel de flexi-8. Het maakt je haar vastzetten een stuk makkelijker en flexi’s zien er nog leuk uit ook. Geen wonder dat ik er inmiddels zo’n 15 heb.

Betalen en verzenden
De flexi koop je uitsluitend bij LillaRose; een Amerikaanse webshop, en vind je op de site onder ‘hair clips’. LillaRose verzendt wereldwijd voor redelijke verzendkosten (en soms zelfs gratis). Betalen kan via Paypal. Je krijgt een jaar garantie(!) en retourneren kan gratis binnen 90 dagen.

Elke maand een nieuwe stijl
Elke maand komt er een nieuwe Flexistijl bij en er worden regelmatig kortingsacties gedaan. Hou de site dus goed in de gaten. LillaRose heeft trouwens ook nog andere haaraccessoires, zoals schuifspelden en haarstokjes en flexi-O’s.

Tip: gebruik de maathulp op de site om de juiste maat te vinden en let op: bestel je iets boven de 22 euro buiten Europa, dan loop je de kans op een extra btw-heffing en inklaringskosten.

Ficcare

Haaraccessoires winkels - Ficcare

www.ficcare.com

Dit is het soort haaraccessoire waar menig langharige van droomt. En voor de meeste blijft het heel lang bij dromen; want een Ficcare (uitgesproken als Fie – ka – rie) is niet bepaald de goedkoopste haaraccessoire, beginnend bij zo’n 40 euro en dan moet je nog fikse verzendkosten betalen. Maarja, de kwaliteit is dan ook magisch en dit is een clip die een leven lang mee gaat.

Etsy

Haaraccessoires winkels - Etsy

www.etsy.com

Wil je iets unieks en handgemaakt? Ga dan naar Etsy! Een soort marktplaats vol hobbyisten. Op Etsy vind je de meest bijzondere haaraccessoires en als je niet kunt vinden wat je zoekt, dan zijn er veel shops (vaak gewoon particulieren) die het speciaal voor je willen maken.

Hoge verzendkosten
Let wel op de verzendkosten, want bij sommige producten kunnen deze hoog uitvallen. Je kunt overigens betalen via Paypal.

eBay & AliExpress

Haaraccessoires winkels - eBay

www.ebay.com
https://nl.aliexpress.com/
Haaraccessoires voor een paar euro? Count me in! Op eBay en AliExpress kun je hele mooie haaraccessoires op de kop tikken voor weinig. En vaak hoef je niet eens verzendkosten te betalen.

Tips voor het zoeken en kopen
Mijn tip is om op de Britse of Amerikaanse versie van eBay je zoekwerk te doen. Dan vind je vaak veel meer dan op de Nederlandse site. Let wel op dat het soms even kan duren voordat iets er is én je altijd goed de recensies moet lezen om miskopen te voorkomen. Oh ja, en ook hier geldt: blijf onder de 22 euro als je buiten Europa bestelt.

Betalingsopties
Bij eBay kun je met Paypal of creditcard betalen. Bij AliExpress kun je zelfs met iDeal betalen naast Paypal en creditcard. Mijn advies: gebruik Paypal of creditcard, omdat je dan makkelijker je geld terugkrijgt mocht er toch iets misgaan.

Wat zijn jouw favoriete winkeltjes voor haaraccessoires?

De beste winkels voor de leukste haaraccessoires De beste winkels voor de leukste haaraccessoires

Dit artikel bevat een affiliate link

*

Delen:

Heb je HAAR weer - Kayleigh Schouten - over mij

Hi, mijn naam is Kayleigh

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste die je helpt je haarproblemen aan te pakken. Door haarverzorging tips met je te delen die volgens wetenschappers écht werken en die mij ook geholpen hebben mijn haar lang & gezond te laten groeien.

Ontdek mijn favoriete haarproducten

Populaire posts

Bekijk ook eens

Nieuwste posts