7 acteurs met onwijs sexy haar

Wij vrouwen mogen onszelf af en toe weleens verwennen, vind je ook niet? En aangezien 90% van mijn lezers vrouw is – de 10% mannen zullen wel per ongeluk hier gekomen zijn haha – vandaag een lekker kwijl- en zwijmelartikel. Goddelijke mannen die laten zien dat wat langer haar ook heel sexy kan zijn. 

Ik heb echt een ding voor mannen met goed haar. Het hoeft niet persé lang te zijn, maar van die heerlijke losse krullende lokken doen mijn hart wel een een beetje sneller kloppen. – zeg maar gerust een heel stuk sneller – Haar waar je lekker je handen door kan halen en je je gezicht in kunt begraven. Krullen. Mmmmmm… 

 

Chris Hemsworth

Dat de Marvelfilms zo populair zijn heeft vast niets te maken met al die sexy acteurs die erin spelen. – Nee hoor. Uhum. Ik geloof er niets van. –  Ik heb de meeste in de bios gezien en vrouwen gingen constant oeh en aaah. Zelf ben ik daar net zo schuldig aan, vooral tijdens een bepaalde scene in Thor: The Dark World, waarin een bepaald persoon zijn shirt uittrekt.

Chris zijn acteerwerk is ijzersterk, zijn lichaam net zo goddelijk als de god die hij speelt, zijn stem dieper dan de diepste oceaan en zijn haar geeft de genadeslag. Prachtige blonde lokken, en dat terwijl ik normaal helemaal niet zo van lichtblond houd. Dit is ook zo’n man waarbij ik zowel korter als lang haar goed vindt staan, en dat is zeldzaam. En oh ja, die Thoréal-parodieën op de Loréal-reclames zijn hilarisch!

 

Aidan Turner

Je moet eigenlijk Aidan’s haar in actie zien, dan komt het pas echt tot zijn recht. Die donkere, romantische krullen. Wie kan dat nou weerstaan?

Maar weinig vrouwen, als je afgaat op het succes van BBC’s Poldark, waarin de Ierse 32-jarige acteur de hoofdrol speelt. Elke aflevering kunnen we hem met zijn prachtige haar langs de kliffen van Cornwall zien galloperen op zijn paard en regelmatig krijgen we ook nog eens een glimps van zijn ontblote bovenlijf te zien. En dat heeft op vrouwen – en mannen – over de hele wereld aardig wat indruk gemaakt, want het internet ontplofte bijna door het eerste seizoen van Poldark. En gelukkig voor ons, ze zijn nu bezig met het filmen van het tweede seizoen! – Het is ook een hele goede serie, niet te vergeten, dus ga hem zeker kijken als je van kostuumdrama’s houdt

Overigens, Aidan’s haar is zo populair dat het zelfs zijn eigen Twitter-account heeft!

 

Jared Leto


Als er iemand is die een haarrevolutie in Hollywood op gang heeft gezet dan is het wel Jared. Mannenknotten, moet ik nog meer zeggen? Zelfs een vlecht is niet gek genoeg voor Jared. En wie kan dat moment vergeten dat hij een Oscar won en daar op het podium stond met zijn lange ombre-haar?

De acteur en frontman van 30 Seconds to Mars zorgde er niet alleen voor dat vrouwen over de hele wereld in het katzwijm vielen, maar ook dat ze mega-jaloers werden op zijn haar. Zelfs actrice Anna Kendrick grapte op Twitter dat Jared beter haar had dan zij. Het glanst ook als een malle, maar ik moet zeggen dat ik het op een gegeven ook iets te netjes en te gepolijst vond worden, ik hou van lekker wilderig haar. Maar smaken verschillen toch? 😉

Zijn lange haar moest er helaas weer af voor zijn rol als de Joker in de aankomende Suicide Squad-film. Het filmen is echter afgelopen, dus hopelijk laat hij het nu weer iets langer groeien.

Kun je trouwens geloven dat die man al over de 40 is? Ongelooflijk.

 

Kit Harrington


Mensen proberen me al jaren zover te krijgen om Game of Thrones te kijken. Zonder succes, ik moest er niet aan denken. Totdat ik vandaag, tijdens het ‘research’ doen voor dit artikel (deze vorm van research wil ik elke dag wel doen), een foto van Kit tegen kwam.

Dat ontzettende donkere haar, die krullen, die haarlengte en dan ook nog eens die zielige puppy-oogjes en het zachte gezicht. Ik heb ineens erg de behoefte om die man gewoon een knuffel te geven. Al hadden ze me nou gewoon gelijk een foto van Kit laten zien, dan had ik allang begonnen aan Game of Thrones.

 

Simon Baker

Ik was er kapot van dat the Mentalist er mee op hield, ook al waren ze er eigenlijk al te lang mee door gegaan, want dat betekende dat ik niet meer elke week tegen de leuke donkerblonde krullies van de Australische Simon aan kon kijken. Ik zou willen dat ik zo door de tv heen kon stappen en mijn handen door zijn haar heen kon halen. Het ziet er zo vol & stevig uit, ik wil voelen!

 

Orlando Bloom

Orlando was misschien wel mijn eerste Celebrity-crush. Ik weet het nog precies, dat moment dat ik in de eerste zat en we tijdens de Engelse les Pirates of the Carribean gingen kijken – ja ik had een awesome teacher. – Iedereen ging loco voor Johnny, maar ik was veel meer geïnteresseerd in Orlie.

In de Lord of the Rings-trilogie en the Hobbit-trilogie speelt hij een blonde elf met megalang haar, maar geef mij maar het echte werk. Die jongensachtige volle bruine golvende lokken maakten gevoelens in mij los waarvan ik tot op dat moment niet wist dat ik ze had. Mijn liefde voor mannenkrullen was een feit na PotC.

Wat een gelukkige dame die jonge Keira Knightley (één van mijn favo actrices overigens), in 1 film én Orlando én Johnny mogen zoenen.

 

Johnny Depp


Ik wist niet zo zeker of ik Johnny Depp wel op deze lijst moest zetten. Want kom op, welke lekkere mannenlijst staat hij nou niet op? Oké, grotendeels ook wel verdiend, maar als ik eerlijk ben vind ik wel dat de tijd zijn tol begint te eisen bij Johnny. – Don’t shoot me, het is alleen maar mijn mening – Maar dan zie ik die oude foto’s met dat stoere lange haar, en dan beginnen mijn eierstokken toch weer te rammelen, en weet ik dat hij gewoon niet op deze lijst mag ontbreken.

 

*

 

Welk lekker hapje *kuch* gerespecteerd acteur met sexy haar heb ik volgens jou nog gemist? En welk hoofd vol glorieus haar hierboven is jouw favoriet?

Liefs, Kayleigh

 

All pictures in this post are embedded, which is not considered as a copyright infringement by European law. Is one of these pictures yours and would you like to see it removed from my blog, please send me an e-mail. My contact-information can be found in the menu under contact.

 

Delen:

Heb je HAAR weer - Kayleigh Schouten - over mij

Hi, mijn naam is Kayleigh

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste die je helpt je haarproblemen aan te pakken. Door haarverzorging tips met je te delen die volgens wetenschappers écht werken en die mij ook geholpen hebben mijn haar lang & gezond te laten groeien.

Ontdek mijn favoriete haarproducten

Populaire posts

Bekijk ook eens

Nieuwste posts