haarverzorging tips

Omgekeerde Vlecht (Dutch Braid) Tutorial

Dutch BraidZijn jullie al lekker aan het vlechten geslagen na mijn vorige tutorial? Na de French Braid is het tijd voor de Dutch Braid. En met de Dutch Braid gooien we lekker alles op zijn kop, want we gaan als het ware andersom vlechten. Een Dutch Braid is namelijk gewoon een omgekeerde French Braid. Bijna dezelfde techniek als de French Braid, maar nét iets anders. Maak je geen zorgen als de French Braid je niet zo goed lukt, want ik hoor heel vaak dat een Dutch Braid dan wel heel goed gaat.

In de video laat ik net zoals de vorige keer eerst weer zien hoe je hem als losse vlecht maakt en daarna hoe je een Dutch Braid invlecht.

 

https://youtu.be/jGlDtgyQtY4

Moet er even bij zeggen dat ik nog een beetje zoekende ben naar de juiste plek in mijn appartementje voor het opnemen van video’s. En dit was niet de juiste plek achteraf, maar gelukkig kun je het vlechten wel gewoon goed zien. Volgende keer misschien toch maar weer terug naar de bank verhuizen zoals in de eerste tutorial.

 *

Ik vraag me af waarom deze vlecht de Dutch Braid heet in het Engels, wat maakt het zo Hollands? Is het wel Nederlands? De French Braid is ook niet Frans en wordt grappig genoeg in het Brits juist weer een English Plait genoemd.

Welke vlecht gaat jouw makkelijker af? De Dutch Braid of toch de French Braid van de vorige keer?

Liefs, Kayleigh

 

Delen:

Heb je HAAR weer - Kayleigh Schouten - over mij

Hi, mijn naam is Kayleigh

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste die je helpt je haarproblemen aan te pakken. Door haarverzorging tips met je te delen die volgens wetenschappers écht werken en die mij ook geholpen hebben mijn haar lang & gezond te laten groeien.

Ontdek mijn favoriete haarproducten

Populaire posts

Bekijk ook eens

Nieuwste posts