haarverzorging tips

Real-Life Rapunzel Andrea heeft lang haar tot aan haar enkels!

Andrea en haar extreem lange haarMet trots mag ik Andrea voorstellen als de allereerste Rapunzel van de Maand! Én een real-life Rapunzel mag je haar wel noemen, want zij heeft lang haar tot aan haar enkels! Speciaal voor Heb je HAAR wéér beantwoordde ze enkele vragen. Ben jij benieuwd naar welke tip Andrea voor jou heeft en hoe ze haar lange haar verzorgt? Lees dan vooral verder!

 

Zou je misschien iets over jezelf willen vertellen?

Mijn naam is Andrea Colson, ik woon op de eilanden van Micronesia in de Grote Oceaan. Ik ben een Christelijke missionaris en woon samen met mijn familie. Ik vind het heerlijk om kinderen les te geven, ik hou ervan om te zingen en mijn ukelele te bespelen, zieken te bezoeken en om te praten op ons radiostation. Ook spreek ik onze lokale-eilandtaal, Chuukese.

Rapunzel Andrea super lang haar

Hoe lang is je haar op het moment?

Mijn haar is op het moment ergens tussen enkel- en vloerlengte. Het is 64 inch lang. (dat is 163 cm!)

 

Wil je je haar langer laten groeien? Zo ja, welk haarlengte zou je willen?

Ik heb het jaren op enkellengte gehad, maar ik heb pas besloten dat ik het tot de vloer wil laten groeien. Tenminste, zolang de puntjes gezond en van gelijke lengte zijn.  Dat heb ik altijd heel belangrijk gevonden, dat mijn haar onderaan zo goed als even dik is als bovenin.

 

Wat voor haar had je als kind?

Ik heb altijd al lang haar gehad, al sinds kinds af aan.

 

Wat is je haarroutine en welke producten gebruik je?

Ik heb een artikel op mijn blog over mijn haarverzorgingsroutine en mijn favoriete producten. Je kunt het lezen op https://691superlonghair.blogspot.com/2017/08/my-updated-hair-care-routine-and.html

 

Wat doe je met je haar qua knippen? Knip je het zelf of laat je iemand anders je haar knippen of knip je het helemaal niet?

Ik heb nooit een uitgebreide knipbeurt gehad, maar ik trim wel de puntjes. Mijn moeder doet dat meestal voor me. Ik sta op een stoel en zij werkt de puntjes dan bij.

Andrea kapsels voor enorm lang haar

Wat vind je het leukst aan je eigen haar en is er misschien iets wat je niet leuk vind?

Ik heb een artikel op mijn blog met alle dingen die ik leuk vind aan mijn haar. Je kunt het lezen op: https://691superlonghair.blogspot.nl/p/what-i-love.html

 

Heb jij zelf een haarvoorbeeld, iets of iemand wat je inspireert om je haar zo lang te hebben?

Ik zou moeten zeggen.. Tangled (de film met Rapunzel). Ook las ik als kind ooit een verhaal van een meisje met haar zo dik als haar onderarm.

 

Veel mensen raken ontmoedigd door haarproblemen. Zijn er haarproblemen geweest waar je tegen aan bent gelopen of nog steeds loopt? Hoe ging je daarmee om?

Ja, dat heb ik zeker. Ook daar heb ik een artikel over gesproken om anderen te inspireren niet ontmoedigd te raken: https://691superlonghair.blogspot.nl/p/if-youve-had-bad-hair-experiencethere.html

 

Wat voor tip zou je mee willen geven aan anderen die hun haar lang willen groeien?

Mijn favoriete lang-haar-geheim is  dat ik elke dag een eetlepel pindakees eet. Dit helpt echt om je haar zacht, dik en sterk te maken. Daarnaast groeit je haar er megasnel door!

Andrea knot voor extreem lang haar

Kunnen we jou en je haar ook volgen, op social media of via een website?

Ik heb mijn eigen blog, en ook een Instagram en Facebookpagina. Ik heb een bord op Pinterest voor kapsels. Ook kun je me volgen op YouTube, waar ik ook laat zien hoe je kapsels maakt

*

Ik wil Andrea ontzettend bedanken voor het beantwoorden van mijn vragen.

*De antwoorden in dit artikel zijn vertaald van Engels naar Nederlands.

Delen:

Heb je HAAR weer - Kayleigh Schouten - over mij

Hi, mijn naam is Kayleigh

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste die je helpt je haarproblemen aan te pakken. Door haarverzorging tips met je te delen die volgens wetenschappers écht werken en die mij ook geholpen hebben mijn haar lang & gezond te laten groeien.

Ontdek mijn favoriete haarproducten

Populaire posts

Bekijk ook eens

Nieuwste posts